Mitől lesz a csirkecomb "ragadós"?
Figyelt kérdés
Még kezdő "szakácsnő" vagyok:) Sajnos akárhányszor sütök húst, sosem lesz rajta az a finom fűszeres ragacsos máz. Tovább kellene párolni? Vagy alacsonyabb fokozaton sütni?
Köszi!
2016. nov. 14. 15:08
1/2 anonim válasza:
Zsírban kell sütni, nagyon kevés vízzel alatta. Ha megpuhult, akkor zsírjára sütni. (Elpárologtatni alatta a vizet)
2/2 anonim válasza:
En ugy szoktam: Vizzel,es zsirral parolom eloszor a hust,teszek bele pl. mezet es mustart, Majd amikkr mar megfott a hus,kicsit nagyobb langon elkezdem fedo nelkul piritani. Amikor eltunik a viz,mar csak a zsir marad es a mustaros pac. Meg kell varni amig kicsit megkapja,es akkor kesz is a ragacsos husi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!