Mi a különbség a grillsütő és a minisütő között?
Nézegettem a Media Marktban, és a polcon volt többféle, valamelyikre minisütő volt írva, másokra meg grillsütő?
Mi a különbség a kettő között? Melyik érdemes választani, ha mirelit halat, húsokat, meg ilyeneket akarok sütni?
Van olyan étel, amire az egyik jobb, mint a másik? Köszi.
A grillsütőkhöz nem értek, a minisütők viszont apró sütők. Arra használhatod őket, mint egy rendes sütőt, kenyeret, pizzát, piskótát, aprósütit, rakott krumplit, húst s ezerféle mást lehet benne készíteni (jobbakban aszalni is lehet). Mi eleve nem vettünk rendes nagy sütőt, csak a legnagyobb minisütőt, amit találtunk a környéken. Gyorsan felmelegszik, hisz viszonylag kicsi (az enyém 35 literes) és mindenfélére jó.
Gondolom, a grill korlátozottabb, de nem ismerem őket.
A pici minisütőkbe pedig kevés dolog fér, nem tudom, más hátrányuk van-e (a nagyok is lehetnek légkeverésesek vagy sem, az enyém az, de sosem használom).
Nekem sem kell nagy sütő, ezért néztem a kicsiket, és ott láttam többet egymás mellett, némelyik minisütő, más meg grillsütő név alatt.
Ezért érdekelne, hogy mi a különbség. Talán a sütési idő, hogy az egyikben hamarabb megsül valami, ami a másikban tovább tart. Erre tudok gondolni.
igazából semmi. Ez a magyar nyelv sajátja, hogy van a sütő, és nemcsak grillre jó. Valahogy nevén kell nevezni a dolgot, de grillbe is lehet muffint sütni, és a minisütőmben is van pl forgó grilltű.
Arra figyelj, hogy kb 230 fokig lehessen melegíteni és jó ha több funkció van rajta. Pl alul felül sütés, légkeverés. Stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!