Ételek, italok - Gyakori kérdések
Filézett, felkockázott pulykacomb sütése natúran mennyire különbözik az ugyanilyen módon elkészített csirkemell sütésétől?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
2
Az normális, hogy a sous vide-ált sertés tarja rózsaszín marad belül, mintha kicsit nyers és véres lenne?
Vendéglátás, éttermek
Vendéglátás, éttermek
4
Budapesten olcsó, fiatalos, borfogyasztásra ideális helyet keresek. Mit ajánlotok?
Bor, sör, röviditalok
Bor, sör, röviditalok
3
Mit csinálok rosszul, ha a pattogatott kukorica a gázon nem kipattog, hanem csak felreped?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
4
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!