Hogyan lehet a házi kolbász héját leszedni? Valószínűleg füstöléskor hirtelen forróságot kaphatott és rásült.
Figyelt kérdés
2018. jan. 8. 11:27
1/8 anonim válasza:
Meleg vízzel a csap alatt alaposan mosd át, illetve a bőrét rendesen járasd át az ujjaiddal, majd hagyd pár percet.
A bőr felpuhul, a zsíroktól elengedi magát, és szép kényelmesen le lehet róla húzni.
2/8 anonim válasza:
Plusz még egyik oldalán éles késsel húzz egy csíkot, és ott kezdd el a bőr lefejtését.
3/8 anonim válasza:
AZ elözönek igaza van, de arra figyelj, hogy meleg vízröl van szó, nehogy leforrázd, mert akkor meg jobban rásül! Tapasztalat:(
4/8 anonim válasza:
Az első módszere jó,működni szokott. Ha esetleg mégsem működne,pucold meg zöldségpucolóval,mint egy répát. ;)
5/8 anonim válasza:
Felhasználás előtt pár percre langyos vizes ruhába szokta belecsavarni.
6/8 anonim válasza:
Minek megpucolni? Ha rendes bélben van, az ehető
7/8 anonim válasza:
"Minek megpucolni? Ha rendes bélben van, az ehető"
mert ha valamibe belefözöd, akkor a héja nem lesz ehetö, hanem szétrághatatlan karika lesz belöle.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, kipróbálom. Főzésnél nincs is probléma, felpuhul. Ha ehető bélben van, hanem, nem tudod például szendvicsen felhasználni.
2018. jan. 9. 08:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!