Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Házi füstölt kolbász füstölése...

Házi füstölt kolbász füstölése, de így is jó?

Figyelt kérdés
Két három napot kell elvileg füstölni, de ma déltől kezdtem késő estig rakok rá fát. Holnap viszont megyek dolgozni és csak délután tudok alà gyújtani ismét , az nem gond? Illetve így szabad ?

2017. okt. 23. 16:43
 1/3 anonim ***** válasza:
84%
Milyen fát? Ez valami új módszer?
2017. okt. 23. 17:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
88%
ha vizes a fa es csak fustol, akkor azzal is lehet, de fureszport a legjobb használni. Viszont ne legyen meleg a fust, mert akkor megromlik a kolbász. egy fel napig nem baj, ha otthagyod
2017. okt. 23. 17:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Füstölések között úgyis szellőztetni kell, tehát nem muszáj állandóan füstölni.
2021. dec. 19. 22:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!