Sültkolbásszal együtt füstölt karajt sütnék, mikor tegyem be mellé?
Miért kéne megfőzni előtte a kolbászt?
Én simán beteszem a sütőbe némi olajjal, alufóliával lefedve.Nem full lángon sütöm, ha már kiolvadt, öntök le róla zsírt, krumplit teszek alá, és készre sütöm.
értem, én krumpli helyett kenyérrel és mustárral szeretem a sült plajbászt
aztán a kolbászzsírt krumplis tésztához használom fel általában, ami olcsó és kiadós étel, ilyne módon elkészítve meg még fnom is
legutóbb szallonnát sütöttem a kolbászzsírban, amiből még maradt benne egy szalonnacsík, így használtam fel krumplis tésztához
mamma mía, milyen finom lett, csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a receptet
Nem mindegy, hogy tarja vagy karaj:) de, ha füstölt , a kolbászzsíron csak szeletekben átfuttatnám, hogy nagyjából egyforma meleg legyen a kolbásszal. Nem baj, ha kissé kolbász íze lesz, rontani nem fog rajta.
A zsír felhasználása krumplistésztához nagyon praktikus megoldás, én is mindig teszek bele egy kis füstölt kolbászt apróra vágva a krumpliba, majd utána töröm össze. Egészen különleges pikantériája lesz az egyszerű krumplistésztának is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!