Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkemellet szeretnék krumpli...

Csirkemellet szeretnék krumplival együtt sütni tepsiben. Ti elő szoktátok sütni serpenyőben a csirkemellet? Vqgy rögtön a tepsiben kezditek? Többféle receptet is olvastam .

Figyelt kérdés

2016. jún. 26. 22:11
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Én elősütném egy kicsit
2016. jún. 26. 22:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért éri meg elősütni picit, hogy a pórusokat lezárd és ne száradjon annyira ki.
2016. jún. 26. 23:00
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. jún. 27. 01:11
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Előütöm és nem túl forrósütőbe teszem. Kb 10-13perc. Ha túl forró a sütőd belül kiszárad a hús a csirkemell alapból is szárazabb húsok közé tartozik. Vaj és olíva olaj keverékében süsd elő. Ha bekerült a tepsibe félidőben a maradék vaj és olívakeverékével locsold meg..
2016. jún. 27. 09:15
 5/7 anonim ***** válasza:
82%
Előtte való nap áztasd be a csirkemellet fokhagymás tejbe,és másnap tepsibe helyezés előtt süssed elő.A krumplit meg héjában főzd meg előtte majd pucold meg,aztán tepsiben rakni,rá a pipimellet,egy kis bacont ,meg sajtot a tetejére és főző tejszinnel meglocsolni.
2016. jún. 27. 11:18
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon Köszönöm!!
2016. jún. 27. 12:14
 7/7 Iszák Endre válasza:
Az 5-ös az nekem jobban hasonlÍt a rakott krumplira, mint a velesültre
2019. szept. 22. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!