A nászéjszakán szeretnénk védekezés nélkül együtt lenni. Ez megvalósulhat úgy, hogy ne legyek rögtön terhes? 5 éve megszakítással védekezünk, és még semmi.
Meddő lehetek? Szedtem tablettát 18 éves koromtól 21 éves koromig. Ez befolyásolhatja a dolgokat?
Mármint nem arra gondolok nyilván, hogy az évekkel ezelőtt szedett tabik hatnak most, hanem, hogy okozhatott valamiféle gondot?
Nem tudom, miért ragaszkodok ennyire pont ahhoz, hogy a lagzink utáni egyik nap így csináljuk, nekem izgató a gondolat(kinek nem lenne az?), bár lehet, nincs benne semmi misztikus.
Vagy eleve nem olyan könnyű ez a dolog?
Nekünk egyből összejött így..addig mi is megszakítással voltunk együtt.
Lehetsz rögtön terhes!
Köszi szépen! :)
ÉS ha nem termékeny nap+pharmatex? vagy az nagyon ócska cucc?
Semmit nem befolyásól a tabletta. Én 6 évig szedtem és a 2 hónapban terhes lettem. A b.nőm kb. A 4.hónapban. Mi 1 évig védekeztünk megszakítással és nem lettem terhes. Nem vagy meddő.
Amúgy nekem menzeszem elött 1 héttel fogant meg a lányom,nem volt peteérésem. Anyum a bátyámmal menzesz alatt esett teherbe. Bármi megtörténhet. 50-50,vagy terhes leszel vagy nem.
Nővéreméknek 4 hónapba telt mire terhes lett. Ismerősömnek meg majdnem fél évig. Anyámék 2 hét alatt összehoztak engem.
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!