Nagyon félek mert védekezés nélkül voltunk együtt ha ma csinálnék tesztet?
19 jött meg a női bajom és az nap együtt voltunk, belém ment el.tudom nem higiénikus és kerülni is szoktuk a piros napokat, de a párom csak akkor jött haza külföldi munkából és vágyódtunk egymásra.
Van már gyermekünk.
El telt tíz nap ha ma csinálnék tesztet ki mutatná már?
Most komolyan...!
Van gyereked, de ennyit se tudsz?
Nem, nem mutatná ki.
Ahhoz előbb talán be kellene ágyazódnia és megfelelő szintre kellene nőnie a hcg-nek.
Minimum 14 nap, de még akkor se mutat 100 %-ot, mert a fogantatás lehet akár 5-7 nappal is az aktus után és ebben az esetben akár 20-22 nap is eltelhet mire mutat valamit a teszt.
Komolyan igen! Tíz éves lesz a fiam,már rég elfelejtetem milyen volt és eddig mindig védekezési módszer volt óvszer magyarul.
Próbáltam itt olvasni utána és sokan írták hogy 10 napon már ki mutatta a teszt.
Vagy én keverek össze valamit?
Majd ha késik, tesztelj.
A 10 nap után kimutatja típusú kérdezőknek is ezt tanácsolják az értelmesebb válaszadók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!