Ha a barátnőmmel mensese előtt egy héttel/pár nappal együtt voltam óvszer nélkül. De megszakítottam a közösülést, akkor minden rendben?
ha nem ment a puncijába előváladék se,,, akkor
így van rá egy min esélye,de nem sok
teszteljetek 14nap után
és használj gumit,és akkor nem idegeskedsz és a szex is jóvaljobb,ha nem kell kirángatnod a farkad a csajból
áruld már el nekem,hogyha te nem akarsz gyereket és ő sem, és el is vetetnétek ha megfoganna, akkor mi a fészkes fenéért nem védekeztek?
én is voltam felelőtlen ostoba tini, de ha odakerült a sor, hogy a csávókának derogált volna védekezni,nemet mondtam. most a párommal jó ideje együtt vagyunk, így gyógyszert szedek lelkiismeretesen+megszakítás.
sztem ha nincs ennyi eszetek akkor hanyagoljátok a szex dolgot még egy ideig. amíg felnőttök.
ÉS IGEN, van esély terhességre. még sokszor felnőtt nőknek sem pontos a ciklusuk, egy kamasz lánynak jó eséllyel még be se állt, azaz kb bármikor lehet peteérése. mindig védekezni kell. a megszakítás nem az.
Egy baba barmikor megfoganhat nem csak a peteereskor mert ha ez igy lenne ossz 3 napot kene vedekezni
A mi utolso babanak a menszes elott egy nappal fogant a ferjem abban a honapban csak akkor volt otthon kulfoldi ut miatt meg is jott egy kicsit megis terhes voltam
Orosz rulett a megszakitasos vedekezes a legtobben ebbol szulettunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!