Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom féltékenynek lenni? 5 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel. Minden rendben van velünk. Ő 37km-re lakik tőlem.
Nem tudom, hogy jutottál hozzá az üzenetekhez, de efelett most elsiklom. Volt egy haverom, folyamatosan írogatott, bókolt, miközben barátom volt. Ettől még nem kedveltem meg, sőt, elkezdtett zavarni, hogy hiába szólok, nem hagyja abba. Mondjuk én határozottan megkértem, hogy ne bókoljon. A végén egy időre "szüneteltettük" a barátságot, és akkor kezdtünk el újra beszélni, amikor barátnője lett és leszállt rólam. Azonban 5 hónap alatt csak kiismerted valamennyire a barátnőd, neked kell tudnod, érezned, hogy meg tudsz-e bízni benne, szeret-e téged annyira. 6 hónapja van barátom, most sajnos távkapcsolatban (600km), de megbízom benne annyira, hogy tudjam, nem csalna meg, nincs értelme féltékenykedni. Pedig vannak lányhaverjai, akikkel néha eljár.
Beszélj a barátnőddel, mondd el, hogy féltékeny vagy a srácra, ha nem esel túlzásba és nem kezdesz el őrjöngeni, akkor még aranyosnak is fogja találni. Fontos, hogy ne tartsd magadban, amit gondolsz, vagy amin éppen őrlődsz, hanem beszéljétek meg, szerintem így őszinte egy kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!