Vettem sertés belsőséget, szívet, meg nyelvet, pörköltnek együtt megfőzhetem? Vagy mit csináljak még belőle?
Figyelt kérdés
2016. aug. 15. 15:05
2/9 A kérdező kommentje:
Milyen az a sváb vadas?
2016. aug. 15. 15:17
4/9 anonim válasza:
én vegyes belsőségekből savanyú vetrecét szoktam készíteni. a szív és nyelv mellé szoktam tenni bele tüdőt és lépet is. májat nem, az nem annyira passzol bele. eredetileg ugyan marhahúsból készül, de a belsőségeknek is nagyon jól áll a savanykás ízvilágba :)
5/9 anonim válasza:
Disznó vágáskor szokták csinálni. Pörkölt alapú. Belsőségeket májat, szívet, tüdőt ,és disznó húst tesznek bele. Majd a végén tejfölös habarással sűrítik.
7/9 anonim válasza:
Én szalontüdőt szoktam készíteni, amibe szív és nyelv is van. Ez is kellemesen savanykás, pikáns. zsemlegombóccal szeretjük.
De amúgy finom pörkölt is főzhető belőle, csak elég hosszú a főzési ideje.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kipróbálom mindet. Sokat vettem:)
2016. aug. 15. 18:10
9/9 anonim válasza:
Szilvásbuktát mert azt szeretem;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!