Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Érdemes a sertéskarajt kicsont...

Érdemes a sertéskarajt kicsontozni, vagy finomabb úgy, ha csonttal együtt sütjük? (Steak-re gondoltam)

Figyelt kérdés

2013. ápr. 19. 16:27
 1/4 klopusz ***** válasza:
89%

Szia!


Egyrészt - szerintem - finomabb, ha csontosan sütöd, másrészt a csont nem hagyja "összeugrani" a húst.


Remélem, segítettem!

2013. ápr. 19. 16:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, igen:)
2013. ápr. 19. 16:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is a csontosra szavazok, sokkal ízletesebb lesz, mint a csontnélküli.
2013. ápr. 19. 17:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Csak az a baj hogy a steaknél jobban meg kell sütni a karajt hogy kijöjjön az íze, a steak meg nem a jól megsütött étel élharcosa.
2013. ápr. 19. 18:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!