Érdemes a sertéskarajt kicsontozni, vagy finomabb úgy, ha csonttal együtt sütjük? (Steak-re gondoltam)
Figyelt kérdés
2013. ápr. 19. 16:27
1/4 klopusz válasza:
Szia!
Egyrészt - szerintem - finomabb, ha csontosan sütöd, másrészt a csont nem hagyja "összeugrani" a húst.
Remélem, segítettem!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, igen:)
2013. ápr. 19. 16:52
3/4 anonim válasza:
Én is a csontosra szavazok, sokkal ízletesebb lesz, mint a csontnélküli.
4/4 anonim válasza:
Csak az a baj hogy a steaknél jobban meg kell sütni a karajt hogy kijöjjön az íze, a steak meg nem a jól megsütött étel élharcosa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!