A kínai büfékben kapható gombás/hagymás csirke mitől lesz olyan szaftos? M az az anyag amiből a szaft van?
Figyelt kérdés
Tuti, hogy nem zsír, hanem vmi más anyag, de nem is víz, mert sűrűbb. És a többihez is használnak pl. bambuszos csirkéhez, fafülgombás csirkéhez, mert hasonló ízük van, szal ez adja mindnek a szaftosságát.2012. máj. 25. 14:31
21/22 anonim válasza:
mogyoróolajat vagy szójaszószt használnak, mindkettő nagyon finom, főleg, ha csípős! :-)
22/22 ozsairam válasza:
A 11-es és 12-esre válaszolva. Én kukorica keményítővel készítettem, úgy ahogy a 12-es hozzászóló, de se zaft, se a színe nem lett. Amit a kínaiba eszem annak van zaftja nagyon sűrű, és szinte fekete színű. Egyiket sem tudtam megvalósítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!