Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » A kínai büfékben kapható...

A kínai büfékben kapható gombás/hagymás csirke mitől lesz olyan szaftos? M az az anyag amiből a szaft van?

Figyelt kérdés
Tuti, hogy nem zsír, hanem vmi más anyag, de nem is víz, mert sűrűbb. És a többihez is használnak pl. bambuszos csirkéhez, fafülgombás csirkéhez, mert hasonló ízük van, szal ez adja mindnek a szaftosságát.
2012. máj. 25. 14:31
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
mogyoróolajat vagy szójaszószt használnak, mindkettő nagyon finom, főleg, ha csípős! :-)
2012. jún. 11. 11:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/22 ozsairam válasza:
A 11-es és 12-esre válaszolva. Én kukorica keményítővel készítettem, úgy ahogy a 12-es hozzászóló, de se zaft, se a színe nem lett. Amit a kínaiba eszem annak van zaftja nagyon sűrű, és szinte fekete színű. Egyiket sem tudtam megvalósítani.
szept. 11. 08:51
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!