Hogyan kell készíteni a bambuszos-gombás csirkét? Pont olyat, mint amit a kínai büfékben kapni?
Figyelt kérdés
2011. nov. 10. 19:08
2/3 anonim válasza:
Fogj be egy csirkét a tyúkudvarból, szúrd át egy virágosnál kapható szerencse-bambusszal aztán tedd be valami nyirkos pincébe, hogy begombásodjon, na így!
3/3 ozsairam válasza:
Erre a kérdésre én azt vártam volna, hogy egy olyan hozzászóló fog válaszolni, aki közel áll a kínai éttermek konyhájához. A neten én is olvastam recepteket, de azok nem az igaziak. Még a színe is sápadt az ételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!