A kínai pirított tésztát szójaszósz nélkül el lehet készíteni? Vagy lehet vmivel helyettesíteni?
Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 19:29
1/3 anonim válasza:
Én néha sima sóval helyettesítem. Végül is a szójaszósz lényege is a sós íz, meg némi aroma.
2/3 anonim válasza:
ember, az a második fő összetevője a tészta után!!
szóval NEM, vagy igen, de akkor nevezd el az ételt valami másnak
3/3 anonim válasza:
Nem lehet, kell a szójaszósz a pirított tésztához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!