Mi a kedvenc kínai kajátok, amit otthon is el szoktatok készíteni?
Figyelt kérdés
2010. márc. 16. 10:38
2/9 anonim válasza:
Édes-savanyú csirkemell rizzsel.
3/9 anonim válasza:
Én félek a kínai kajáktól. Ki tudja miből készül. Gyors kíni kajáldákban, oda van írva,hogy csirke...de valamiért kicsit sem hasonlít rá. Azt is észrevettem már, hogy ahol kínai gyors "étterem" nyílik valamiért eltűnnek a környékből a kóbor kutyák...Milyen érdekes.
5/9 anonim válasza:
Az sem érdekelne, ha radioaktív mutáns varangyos békák belső szerveiből készülnének a kínai kaják.
Kérdésre válasz: Csirkeszárny pikáns mártásban X)
6/9 anonim válasza:
Csirke teriyaki - de saját magam készitem, friss alapanyagokból - a szójaszósz kivételével.
7/9 anonim válasza:
édes savanyú, kung bao, chop sue, karfiol fujung, sült rizs, mandulás csirke, pekingi kacsa, kukoricás rákleves
8/9 anonim válasza:
A pirított tésztát és a tojásos rizst mi is onnan vettük át, de az illatos omlós csirkét is átvenném szívesen! A tésztája lehet nem mindennapi, mert a húst szerintem vékonyra vágják, kicsik klopfolják, lefagyasztják, aztán később bundázzák és sütik ki hirtelen, attól marad kicsit levesesebb a bunda belső fele, miközben a külseje ropogósabb... Szerintem. És nem búzalisztes.
9/9 anonim válasza:
Húúú...Én sajnos semmit, de nagyon szeretném megtudni a szezámmagos pikáns csirkegolyó receptjét :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!