Otthon milyen kínai ételeket szoktatok készíteni? Melyik a kedvencetek?
Pár olyan receptre lennék kíváncsi, amit otthon szoktatok elkészíteni és szerintetek nagyon finom. :)
Légyszi, ne rántott kutyákat írjatok meg hasonlókat, normális válaszok érdekelnének. :D
Most megyünk majd nyaralni, és a párom kitalálta, hogy csináljak egyik nap valami kínai kaját. Gondoltam teljesítem a kívánságát. Ezt ki is fogom próbálni. ;)
Köszi mégegyszer.
Szia. Én a kínai zöldséges sült tésztát írnám le neked...
Adva ugye a wok ezt jó forróra melegítem pici olajjal.
Vékony csíkokra vágok s.répát,f.répát és káposztát az lehet kicsit vastagabb max fél centi.
A spagetti tésztát tedd be sütőbe kb 15 percre közepes lángon ettől lesz szép barna színe vigyázz meg ne égjen !!!
Utána főzd ki a tésztát sós vízben.
A wokos zöldségekhez sót adj ha megfőtt a a tészta dobd a wokba és forgasd át önts rá kb fél deci szójaszószt és még pirítsd 1-2 percig le ne égjen és kész.... én még szoktam rá dobni szezámmagot bár kifőzdékben nem ..
Jó étvágyat !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!