Mitől olyan nagy a mézes-szezámmagos csirke bundája a kínai büfékben?
Figyelt kérdés
2012. márc. 2. 12:50
1/6 anonim válasza:
Én is csináltam már otthon, és úgy kell, hogy ugye felkockázod a husit, aztán csinálni kell ilyen lisztes, keményítős tojásos,stb masszát(hasonló mint a palacsinta), abba belemártod, forró olajba kisütöd és utána teszed ketchupos mézes szezánmagos szószba megforgatni. Na szóval a masszától lesz olyan nagy amibe beleforgatod dütés előtt.
2/6 A kérdező kommentje:
értem, én is nézegettem recepteket, és valahol találtam, h a masszába lehet tenni sütőport. gondolom úgy még jobban "megpuffad" igaz?
2012. márc. 2. 13:31
3/6 anonim válasza:
Igen, meg szerintem a keményítő miatt is.
4/6 anonim válasza:
Egyszer egy vágott szemű éttermestől megkérdeztem, és azt mondta, hogy mogyoró lisztet használnak hozzá!
5/6 anonim válasza:
A szeretettől, amit a sárgák tolnak bele ipari szinten...
6/6 anonim válasza:
Nem kell bele sütőport tenni. Csak étkezési keményítőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!