Kínai szezámmagos csirke méz és csípős szósz nélkül, hogyan?
Ahova járok kínai étterembe, ott árulnak szezámmagos csirke címszó alatt vlmi isteni finom húst. Ha oda megyek kb mindig azt eszem. De kérdés hogy vajon hogyan is lehet megsütni otthon? És most nem arra a mézes-szezámmagos bundára gondolok (esetleg csilivel), és nem is az illatos-omlósra...Igazából még más kínaiba nem nagyon láttam ilyenfajta húst, bár igaz nem voltam túl sok helyen...
Szóval van vlkinek ötlete? Vagy csak simán a mézes-csipős hús bundája kell hozzá, szezámmaggal, meg hagymával?(ja igen vlmilyen hagymával sütik ki, ami vicces mert én nem szeretem sülve/főve a hagymát, de ennek iszonyat jó íze van, de sajna fogalmam sincs h milyen hagyma lehet...)
http://www.youtube.com/watch?v=CNwxJ44I2Bo
ez az eredeti szezámmagos csirke receptje (nem kell bepácolni csirkét előtte, semmit sem számít)
Ha nem erre gondoltál, ajánlom a feltöltő videóinak böngészését, majdnem minden kínai büfékben kapható fogás receptját leírja
Szezámmagos csirke címszó alatt a kínaiban szerintem csak ezt a mézes csípős bundás csirkét szokták csinálni mindenhol.
Úgy, hogy nem tudom mi más lehetne még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!