Melyik édes-savanyú szósz a "finomabb"? Mi a különbség?
Tudom, egy kicsit hülye kérdés és persze a finom relatív, de egyik recept almát ír, másik répát és igazából nem tudom mi a különbség a kettő között(vagy hogy egyáltalán van-e :)). Esetleg aki készítette már el valamelyik receptet, nagyon megköszönném, ha írna véleményt róluk. :)
Itt a két recept, csak a hozzávalókat írom le:
1.
Hozzávalók: 1 szép nagy friss ananász (vagy ananászkonzerv lé nélkül), 1 kaliforniai paprika, -1 lila hagyma, kb. 2 evőkanál paradicsompüré, kb. 1 evőkanál cukor, 1 alma nagyon apróra vágva, egy narancs leve, 1-2 csemegeuborka, kb. 2 evőkanál ketchup, só, bors.
2.
Hozzávalók:
* 1 fej hagyma
* 2 gerezd fokhagyma
* 1 db piros színű paprika
* 1 db kisebb sárgarépa
* 1/4 zellergumó
* 1 kis konzerv paradicsompüré
* 1/2 konzerv darabolt ananász
* ketchup
* 1-2 kávéskanál ecet
* só
* cukor
* 1 teáskanál ételízesítő
* kevés olaj
Előre is köszönöm a válaszokat.
mi répával szoktuk. az sokkal jobban illik a husikhoz, finom roppanós, tehát állagában is jobb, és szebb is:)
de az eredeti kínai édes-savanyú is répával készül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!