A kínai büfékben kapható gombás/hagymás csirke mitől lesz olyan szaftos? M az az anyag amiből a szaft van?
Figyelt kérdés
Tuti, hogy nem zsír, hanem vmi más anyag, de nem is víz, mert sűrűbb. És a többihez is használnak pl. bambuszos csirkéhez, fafülgombás csirkéhez, mert hasonló ízük van, szal ez adja mindnek a szaftosságát.2012. máj. 25. 14:31
2/22 anonim válasza:
Lehet akár víz is mert tudod bármivel be lehet sűríteni.
3/22 A kérdező kommentje:
De és ha víz, akkor mitől lesz olyan sűrű, "takonyszerű"? :D A keményítőtől? Amúgy köszi a válaszokat.
2012. máj. 25. 14:37
5/22 anonim válasza:
keményítő v zselatin is lehet sztem
6/22 anonim válasza:
Étkezési keményítő az a sűrítőanyag.
7/22 anonim válasza:
De rizs,nem kukorica,amit mi használunk.
8/22 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2012. máj. 25. 15:03
10/22 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy az is van benne, de nem attól lesz olyan szaftos, mert akkor baromi sós lenne. Azért köszi.
2012. máj. 25. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!