Miért kell megpirítani a rizst főzés előtt? Én eddig csak simán megfőztem.
Figyelt kérdés
2017. dec. 16. 20:55
1/15 anonim válasza:
Hogy ne ragadjon ossze, pergos maradjon. A tejberizshez nem kell es azsiaban sem piritjak, mert nem tudnak palcikaval enni.
2/15 A kérdező kommentje:
köszi
2017. dec. 16. 21:27
3/15 Alain Delon válasza:
Az elsőt annyiban egészíteném ki, hogy van olyan rizs, ami akkor sem ragad össze, legfeljebb minimálisan, ha nincs megpirítva.
4/15 anonim válasza:
Ha azt akarod, hogy olyan ehetetlen magyar száraz "pergős" rizst kapj, amitől minden ázsiai sikítva menekülne, akkor kell csak megpirítani.
Ha igazi finom, tapadós, puha, ízletes rizst akarsz, eszedbe ne jusson :)
5/15 anonim válasza:
Mi sem szoktuk megpirítani, de nem holmi ázsiaiak majmolása miatt, szimplán így láttam anyától és a nagyitól is. Emellett így ízletesebb, mint a pirított verzió(számomra).
6/15 anonim válasza:
a pirított verzió más íz, más célból. kicsit olyan, mint a tarhonya...van amihez sötétbarnára pirítják, mert az ételhez így a jó..
7/15 anonim válasza:
En meg az azsiaiak ragados, mazgas rizsetol futok ki a vilagbol, izlesek es pofonok...
8/15 anonim válasza:
Akkor te még nem ettél Ázsiában rizst, utolsó.:D
Egyébként én sem pirítom, fölösleges.
9/15 anonim válasza:
Én sem piritom rizst csak simán megfozöm .
10/15 anonim válasza:
Nem pirítom, nem fog összeragadni, csak oda kell figyelni a főzésre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!