Muszáj a gyögybabot áztatni?
Figyelt kérdés
a héten gyögybabot és chilis babot szeretnék csinálni! nem áztattam, muszáj áztatni egy éjszakát?2017. dec. 9. 10:07
1/3 anonim válasza:
Nem muszáj, de akkor ne csodálkozz, ha kemény lesz.
2/3 anonim válasza:
Azon se csodálkozz, ha majd felpuffadsz tőle vagy megfájdul a hasad. Egyébként nem muszáj, de erősen ajánlott, azok érdekében, akik majd esznek belőle.
3/3 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz tőle, kb 10%kal hosszabb lesz a főzésu idő, a paradicsom savassága miatt puffadni se fogsz. Áztatással egy dolgot lehet elérni, nem lesz olyan jó íze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!