FONTOS - Rizsszem tésztát hogyan pirítsam meg, hogy kicsit barna legyen?
Figyelt kérdés
-olajon vagy simán? Utána rendesen meg tud majd főni? Köszi2013. márc. 25. 11:48
2/5 anonim válasza:
Persze,hogy meg fog főni.
Olyan elven "működik",mint a tarhonya.:)
3/5 anonim válasza:
Csatlakozom, teljesen úgy, mint a tarhonyát.zsiradékon lepirítani, majd kétszeres mennyiségű sós vízben megfőzni, közben néha megkeverni. kb 15 perc múlva, ha már a vizet felvette, hátrahúzni, letakarni konyharuhával, és úgy várni a végleges puhulást, kb 15 percig.
finom, nem ragacsos köret lesz belőle.
4/5 anonim válasza:
ja még annyit, hogy a 80-as években volt nagy "divat " az úgynevezett T-rizs, vagyis tésztarizs, főleg az üzemi konyhákon, menzákon.
de most az újdonság erejével hat, és most egészen finomnak tűnik:)
5/5 A kérdező kommentje:
Király! Köszönöm!
2013. márc. 25. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!