Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » FONTOS - Rizsszem tésztát...

FONTOS - Rizsszem tésztát hogyan pirítsam meg, hogy kicsit barna legyen?

Figyelt kérdés
-olajon vagy simán? Utána rendesen meg tud majd főni? Köszi

2013. márc. 25. 11:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Kevés olajon ..
2013. márc. 25. 11:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

Persze,hogy meg fog főni.

Olyan elven "működik",mint a tarhonya.:)

2013. márc. 25. 11:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

Csatlakozom, teljesen úgy, mint a tarhonyát.zsiradékon lepirítani, majd kétszeres mennyiségű sós vízben megfőzni, közben néha megkeverni. kb 15 perc múlva, ha már a vizet felvette, hátrahúzni, letakarni konyharuhával, és úgy várni a végleges puhulást, kb 15 percig.

finom, nem ragacsos köret lesz belőle.

2013. márc. 25. 12:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

ja még annyit, hogy a 80-as években volt nagy "divat " az úgynevezett T-rizs, vagyis tésztarizs, főleg az üzemi konyhákon, menzákon.

de most az újdonság erejével hat, és most egészen finomnak tűnik:)

2013. márc. 25. 12:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Király! Köszönöm!
2013. márc. 25. 12:58

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!