Miért barna a piskóta tésztám?
Figyelt kérdés
Legelőször csináltam akkor szép sérga volt aztóa akárhányszor állok neki ez jó egy tucat alkalmat jelent mindig barna lesz pedig a recept ugyan az és elviekben semmi oylat nem teszek bele amitől barna lenne a színe. Pl kakaó, kv.2012. dec. 25. 10:34
1/3 anonim válasza:
nem lehet,hogy tovább sütötted vagy nagyobb hőfokon?
2/3 anonim válasza:
Szerintem is tovább sütöd, mint kellene.
3/3 anonim válasza:
Néhány perc is elég ahhoz, hogy a benne levő cukor karamellizlódjon, és egy kiscsit barnásabb a tészta. valóban el kell csípni azt a pillanatot, amikor már elég a sütés, és akkor kivenni.ha az állaga jó, az íze finom, szerintem ne törődj vele, hacsak nem bemutatóra viszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!