Megtudná-e valaki mondani mitől marad szalonnás a piskóta? Előmelegített sütő 160 fok! Köszi a segítséget!
Figyelt kérdés
2012. dec. 11. 19:34
1/2 anonim válasza:
Nem lett rendesen kikeverve a tojássárgája a cukorral.
2/2 anonim válasza:
Én nem a sárgájával szoktam a cukrot kikeverni, mert az a tapasztalatom, hogy nehezebben olvad el, hanem a fehérjébe. Felverem a habot, bele a cukor, verem amíg el nem olvad, bele a sárga, végül a sütőporos liszt. És én mindig kicsit több lisztet teszek, így sűrűbb lesz és nem esik össze ha kihűl. Tehát pl. 6 tojáshoz nem 6 evőkanál liszt, hanem 8.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!