Kemény a méz, mi legyen vele?
Figyelt kérdés
Ma reggelinél láttam,hogy kö kemény lett a méz.2010. jan. 30. 09:42
1/12 anonim válasza:
Ha van mikród akkor tedd be egy kicsit melegedni , ha nincs akkor melegvízbe kell álítani és újra folyékony lesz .
2/12 A kérdező kommentje:
KÖSZI. Nem reped szét a duntstos üveg?Félek hogy befojik az egész a mikróba.
2010. jan. 30. 09:48
3/12 anonim válasza:
Ne tedd mikróba, mert katasztrófa történik.
Szerintem az előző úgy gondolta, hogy azt amit éppen használni akarsz azt melegítsd fel ott.
Én úgy csináltam, hogy az egész üveget beleállítottam vízbe és úgy tettem fel a tűzhelyre folyamatosan figyelni kell és takarék lángon csináld. Egy fél óra alatt folyós lesz, de vigyázz a kihűtéssel. Hagyd abban az edényben, amiben melegítetted és hűljenek ki együtt. (jah a méz tetejét vedd le)
4/12 anonim válasza:
A mikróban sem lesz semmi baj,csak alacsony fokozaton kell melegíteni.
5/12 A kérdező kommentje:
Oké,és köszi!
2010. jan. 30. 10:58
6/12 anonim válasza:
Ha a mézesüvegen papírcimke is van, akkor megnézheted milyen szépen lángol a mikród. Egyik ismerős így gyújtotta fel a konyhát majdnem...Nehogy üveggel betedd!
7/12 anonim válasza:
Én tettem már be üveggel mézet mikróba, épp ezért!Semmi baja nem lett!Nem robbant szét, nem égett le,egyben maradt az üveg, és még a méz is felolvadt!
Viszont egyszer raktam be macis mézet is, én okos, és szépen kiolvadt a müanyag maci pocakja!Na azt ne rakd be!
8/12 anonim válasza:
Egy jó mély tálba tegyél meleg vizet, bele a mézesüveget /lezárva/.A vizet cseréld többször, de ne legyen forró.
9/12 A kérdező kommentje:
´Jó,köszi.
2010. febr. 4. 21:43
10/12 anonim válasza:
én mindig üvegestől rakom be mikróba, persze a fém tető nélkül. eddig soha semmi baja nem lett, nem gyulladt ki, nem robbant fel, hanem jó folyékony lett. pedig a legmagasabb fokozatra raktam be. igaz, csak pár másodpercre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!