Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mitől lesz kemény a palacsinta?

Mitől lesz kemény a palacsinta?

Figyelt kérdés
2011. máj. 23. 21:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha sokáig sütöd
2011. máj. 23. 21:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
kevés tej,kevés olaj,szódabikarbóna hiánya :)
2011. máj. 23. 21:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
szódabikarbóna nem kell bele. szerintem túl kicsi lángon túl sokáig sütötted.
2011. máj. 23. 21:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
64%
nem nem kell,csak te nem szoktál,van aki meg szokott
2011. máj. 23. 21:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim válasza:
19%
Összetekerve hagyd kint az asztalon kb 10-15 órát
2011. máj. 23. 21:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
nálunk egy percig sem marad meg,nemhogy 10-15 órát.
2011. máj. 23. 22:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 A kérdező kommentje:
Tényleg kicsi lángon sütöttem. Akkor ez lesz a baj? Köszönöm a válaszokat!
2011. máj. 23. 22:54
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem volt alatta (elég) olaj, és inkább száradt, mint sült a forró palacsinta sütőben. Pláne, ha tartalék lángon volt.
2011. máj. 24. 13:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
37%
Ha sokkal több a szódavíz,mint a tej,akkor kemény lesz!Tejet tegyél bele többet,attól lágyabb a tészta.
2011. máj. 24. 14:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Remélem, legközelebb jó lesz már. :)
2011. máj. 24. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!