Mitől lesz kemény a palacsinta?
Figyelt kérdés
2011. máj. 23. 21:02
2/11 anonim válasza:
kevés tej,kevés olaj,szódabikarbóna hiánya :)
3/11 anonim válasza:
szódabikarbóna nem kell bele. szerintem túl kicsi lángon túl sokáig sütötted.
4/11 anonim válasza:
nem nem kell,csak te nem szoktál,van aki meg szokott
5/11 anonim válasza:
Összetekerve hagyd kint az asztalon kb 10-15 órát
6/11 anonim válasza:
nálunk egy percig sem marad meg,nemhogy 10-15 órát.
7/11 A kérdező kommentje:
Tényleg kicsi lángon sütöttem. Akkor ez lesz a baj? Köszönöm a válaszokat!
2011. máj. 23. 22:54
8/11 anonim válasza:
Nem volt alatta (elég) olaj, és inkább száradt, mint sült a forró palacsinta sütőben. Pláne, ha tartalék lángon volt.
9/11 anonim válasza:
Ha sokkal több a szódavíz,mint a tej,akkor kemény lesz!Tejet tegyél bele többet,attól lágyabb a tészta.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Remélem, legközelebb jó lesz már. :)
2011. máj. 24. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!