Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Palacsinta kicsit spécibben?

Palacsinta kicsit spécibben?

Figyelt kérdés

Palacsintát szeretnék sütni, de szeretnék valami újat kipróbálni. Sima palacsintát és rakott palacsintát csináltam már. Tudtok variációkat palacsintára:)??

Én hallottam valami olyan receptet, hogy a palacsintát meg kell sütni, megtölteni, feltekerni, majd a felszeletelt darabokat egy tál aljára tenni. Valami töltelék jön közé a tetejére még egy sör aprított palacsinta és sütés után kész.

Valaki nem ismeri ezt a receptet??? Vagy nem tudnátok tippeket adni, hogy milyen tölteléket használjak a palacsintába ill. a rétegek közé?? Valamint hány fokon kell sütni.

Minden ötletet várok:) Köszönöm előre is mindenkinek

2011. jún. 29. 22:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Én szoktam úgy, hogy a palacsintatésztába almát reszelek és úgy sütöm meg, majd megszórom fahéjas cukorral.

Illetve a túrós palacsintát meg lehet rétegesen, tejföllel sütni, az is nagyon finom.

2011. jún. 29. 22:37
 2/12 anonim ***** válasza:

sós palacsinta, megtöltöd valami húsos raguval, és panírozod, majd kisütöd

sós palacsinta, a tésztába mehet spenót, kisütéskor meg bacont alá

2011. jún. 29. 22:39
 3/12 anonim ***** válasza:
2011. jún. 29. 22:40
 4/12 A kérdező kommentje:
Ezt a "túrós palacsintát tejföllel rétegezve" hogy kell elképzelem?? Meg kell tölteni a palacsintákat és úgy rétegezni?? El tudnád magyarázni pontosan, hogy csinálod:) Köszi
2011. jún. 29. 22:41
 5/12 anonim ***** válasza:

Igen. Megtöltöd a palacsintákat a szokásos módon, egymás mellé fekteted őket egy jénaiban (amit előzőleg vékonyan kivajaztál), meglocsolod tejföllel... Jöhet még egy sor palacsinta és rá a tejföl, amibe kis cukrot is keverhetsz.

Majd szépen összesütöd. :) Akkor jó, ha már kicsit megpirult a teteje.

2011. jún. 29. 22:52
 6/12 anonim ***** válasza:
Mágnás palacsinta?
2011. jún. 29. 23:08
 7/12 anonim ***** válasza:

Én szoktam olyat, hogy megtöltöm a palacsintát mondjuk nutellával,túróval,lefektetem akár őzgerinc formába, vaníliás pudingot (vagy amilyet szeretsz)készítesz, azzal leöntöd, még egy sor töltött palacsinta, leöntöd megint a pudinggal (rétegezed), berakod a hűtőbe, hogy megszilárduljon, mikor az őzgerinc formából kiöntöd, akkor vágni lehet kerek formára!

[link]

[link]

2011. jún. 29. 23:12
 8/12 anonim ***** válasza:
Süssél dolkát az isteni. Olyan mint a palacsinta, csak vastagabb, és ribizli van benne.
2011. jún. 30. 09:12
 9/12 anonim válasza:
100%

Kedves 23:12!

Ez isteni!!! :)

2011. jún. 30. 14:21
 10/12 anonim ***** válasza:
Köszönöm :)
2011. jún. 30. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!