Miért maradt kemény a kovászos uborka héja? 3 napig érleltem a tűző napon. A belseje puha, a leve jó lett. Mit csináljak vele? Tegyem vissza a napra? Mi lehet a hiba?
Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 13:23
1/7 anonim válasza:
Lehet, hogy az uborkával volt valami gond... (pl. külföldi). Máskor is ilyen szokott lenni, vagy máskor jobb?
2/7 anonim válasza:
a külföldi uborka is ugyanolyan...
a kovászos uborka meg úgy jó, ha ropog a héja ...
mennyi sót tettél bele amúgy?
3/7 anonim válasza:
Nem szabad tüző napra tenni, csak meleg helyre
4/7 anonim válasza:
Szerintem is akkor jó ha még "roppanós" egy kicsit!
5/7 anonim válasza:
Szerintem csak egyszerüen edd meg.
6/7 anonim válasza:
Azon igyekszünk!! Hogy jó roppanós legyen. De ha nem ízlik, meghámozhatod.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. 1 púpozott evőkanál sót szoktam tenni a levébe. Nem szeretem, ha nagyon sós. Ezzel az adagolással is meg szokott érni.
2011. júl. 12. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!