A hordós savanyúságban miért puhult meg az uborka?
Figyelt kérdés
Elraktunk hordóban uborkát, ami megpuhult. Ennek mi az oka??2011. júl. 6. 14:26
1/3 anonim válasza:
Én vasfüvet rakok a léhez, és úgy kemények maradnak a zöldségek.
3/3 anonim válasza:
Legrosszabb eseten erjedni kezdett,Talán belekerült valami,aminek nem kellett volna(szennyeződés például akár a fűszerről is belejuthat).
Kár lenne érte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!