Túl kemény a fondan masszám, betehetem a mikróba, hogy puhuljon?
Figyelt kérdés
2011. júl. 23. 09:19
1/3 anonim válasza:
Igen. De ha egy kiskanál tojásfehérjét teszel hozz,azzal is átgyúrhatod és puhább lesz. Hiába melegíted fel a mikróban, a tortán újra nagyon kemény lesz.
2/3 anonim válasza:
Ha bele gyúrsz egy pici vajat, akkor puha lesz, de csak 1-et fordíts rajta.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi, kipróbálom, elég kemény gyúráshoz is de majd próbálkozok :)
2011. júl. 23. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!