Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » S. O. S. Nyers a rizs! Rizsesh...

S. O. S. Nyers a rizs! Rizseshúst készitenénk. Összekevertem már! De most megkóstoltam és kemény a rizs! Mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 11. 11:23
 1/5 Salx Narval ***** válasza:
Ha elbírja még a hús, akkor lassú tűzön párold egy kicsit.Ha már nem igen lehet párolni, akkor melegítsd fel jól és önts rá egy kis forró vizet, hogy dagadjon puhuljon.Mind két esetben fedő alatt.Néhány percről van csak szó.
2011. ápr. 11. 11:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha még nem késtem el a válasszal, azt tudom tanácsolni, hogy locsolj rá vizet, kb 2 dl-t és tedd be a mikróba 2-3 percre. megpuhul.
2011. ápr. 11. 11:38
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
szerintem semmit
2011. ápr. 11. 11:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

plusz forró víz, és meleg dunszt. vagy konyharuhával bebugyolálni, vagy gyenge sütőbe tenni.

még nem veszett el a kaja :)))

2011. ápr. 11. 11:56
 5/5 anonim ***** válasza:
mikrózni szoktam én is
2011. ápr. 11. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!