Hogyan süssem a lángost, hogy ne maradjon nyers?
Figyelt kérdés
Forró olajba rakom,majd kisebbre veszem a làngot,mégse jó.Igaz kicsit vastag,mert nem tudom vékonyra formálni.2014. aug. 27. 19:30
11/11 anonim válasza:
Meguntam, hogy a közepén a papírszerű nyers tésztában ott ül egy olaj-tavacska = kb13cm hosszú, 3-4cm átmérőjű lángosegyeneskifliket sütök. Sütés közben gyakran forgatom, néha magától is pörög, mint malac a nyárson...:))) És könnyebb mártogatni is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!