Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen praktikák vannak arra,...

Milyen praktikák vannak arra, hogy az alsó és felső csirkecomb ne maradjon nyers amikor kirántom?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 23. 08:33
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
A türelmes, lassu sütés praktikája.
2014. ápr. 23. 08:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
51%

Én először megfőzöm sós vizben,aztán panirozom és sütöm.

Undoritó ha nyersen marad,egyszer ettem majdnem olyat,kivül puha,megsült,belül folyós véres,elment az étvágyam.

2014. ápr. 23. 09:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Meg ne főzd, mert akkor kifőzöd belőle azt a kevés ízt is, ami a bolti csirkében van.

Vagy csontozd ki, vagy vágd fel a húst a csontig. De a bolti csirke csontjánál mindig kissé véres marad.

2014. ápr. 23. 10:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
80%

Amikor a kezedbe veszed, lazítsd fel a bőrét, akár alsó, akár felsőcomb. A bőr alatt szúrj be darabonként legalább három helyen egy hegyes késsel csontig.utána finoman sózd a bőr alatt is, majd kívülről is.

Így a bőr meg nem sértve szépen körbefogja a húst, de alatta észrevétlen kifolyik a csont melletti véres lé is, anélkül, hogy a paníron ez látszódna.

én az első megfordítás után fedő alatt, kisebb lángon sütöm, így biztos vagyok benne, hogy átsül csontig.

utána fedő nélkül lehet egy kívánt színt adni a rántott csirkecombnak.

Némi türelem valóban kell hozzá, de megéri nem kapkodni:)

2014. ápr. 23. 11:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
60%
Késsel a csont mellet 2 oldalon beszúrkodom.
2014. ápr. 23. 12:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem bevált,hogy nyersen a csontok mentén bevagdosom,hogy áttudjon sülni.A lényege az,hogy miután bepanírozom,közepes lángon FEDŐ ALATT sütöm.Nagyon szépen átsül.
2014. ápr. 23. 12:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
Én sütőben sütöm. Nincs olajszag, nagyon omlósra sül, és tuti nem marad nyers.
2014. ápr. 23. 14:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 bumbi02 ***** válasza:
61%
Megpirítod aranybarnára olajban, utána meg 160 fokon 15 percig sütöd a sütőben.
2014. ápr. 23. 16:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi fritőzben sütjük 180 fokon, és nézzük az időt, 15 -és 20 perc között a csirke nagyságától függően. Ez már rutin. Soha nem nyers.
2014. ápr. 23. 18:38
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!