Tócsni, hogy a széle nem égjen meg? Mennyire kell megsütni, hogy ne maradjon nyers a közepe?
Figyelt kérdés
2013. jún. 3. 03:57
1/1 anonim válasza:
Én szomszédasszonytól tanultam, ő kevéske olajon vékonyra símítva evőkanállal (mint a palacsintát) süti, és ugyanúgy fordítja is. Ezáltal át is sül, és meg is sül a közepe is. Ráadásul a palacsinta-sütőben teszi mindezt. (Mondjuk nekem még nem sikerült akkora kerek "palacsintát" formáznom egy evőkanál tócsni-masszából, mint amit tőle láttam, de az íze az megfelelő. Nekem!) :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!