Hogy kell megsütni a nyers pisztáciát?
Figyelt kérdés
esetleg mit tegyek rá hogy picit sósabb legyen2012. dec. 22. 12:17
1/2 anonim válasza:
Kibontod a héjából, beleteszed őket egy serpenyőbe mindenféle zsiradék nélkül, és egészen kis lángon pirítod. Látni fogod a színén ahogyan pirul. A végén egyszerűen besózod. Persze közben forgatni kell, én úgy szoktam hogy picit feldobálom, mint amikor a palacsintát dobálják, úgy csak nem olyan magasra, inkább csak éppen hogy. Szoktam így pirítani mandulát diót és mogyorót is, és még a héja is leválik a a magvakról. Isteni finomak, főleg mézzel, mazsolával, aszalt gyümölcsökkel, stb.. , és nagyon egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!