Nyers hús? Meddig jó? Szag?
Sziasztok! Szombaton vettem csirkemellfilét, vasárnap betettem a hűtőbe lesózva. Most rántottam ki. Ennyi ideig eláll a hús úgy, hogy nem lesz baja? Nagyonpici savanykás szaga volt, amikor elkezdtem kirántani, de fogalmam sincs, általában milyen szaga van a húsnak.
Ízre semmi kül, finom.
Szerintem ennyit ki kellett bírnia, különben is ha romlott lett volna, biztosan megérezted volna a szagán, színén. Különösen, hogy vasárnap besóztad.
Ha jó étvággyal sikerült megenni, kedves egészségetekre.
A csirkemell nagyon kényes jószág, ha szagát is érezted, már nagyon necces volt.
reméljük, hogy jól átsütötted és nem lesz semmi baj.
Kb. fél óra, max. egy órán belül émelygés, hányinger, hasonlók.
De szerintem mivel hűtőben tartottad, semmi baja sem lett.
Egyébként a csirke mellehúsa sem romlik hamarabb, ha már romlik, mint bármelyik másfajta nyershús. E tekintetben mindegy, hogy melle húsa, vagy akármi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!