Szerintetek ha már most megsütném a karácsonyi bejgliket (diós, mákos, gesztenyés) és kihűlés után beraknám a mélyhűtőbe, ugyanolyan finom lenne karácsonykor kiolvasztva?
Aki ért az ilyen dolgokhoz, hogyan tudnék időt spórolni? Most még ráérnék nagyjából egy hétig, utána már alig lesz időm bármire is.
Esetleg ha kinyújtom a tésztát, megtöltöm a töltelékkel és úgy fagyasztom le nyersen?
Köszönöm, akkor nyersen lefagyasztom:)
A második válaszolót kérdezem, hogy a pogácsák lefagyasztásánál mit csinálsz, hogy nem ragadnak egymáshoz?
Most ehhez is kedvet kaptam:)
Én csak a születésnapomon (július) vagyok hajlandó bejglit enni, ezért a feleségem le szokott fagyasztani belőle. Szerintem ugyanolyan finom.
Szerintem a pogácsát is úgy érdemes lefagyasztani, mint ahogy mi szoktuk a nyers fasírtokat: egy tálcára tesszük úgy, hogy ne ragadjanak össze, és Folpack-kal letakarva egy napra betesszük a fagyasztóba. Másnap ha már kőkeményre fagytak, át lehet tenni zacskóba, így nem áll össze, és mindig annyit lehet kivenni amennyi egy evére kell.
2.vagyok.
nem írom le még egyszer mert én is ugyanúgy fagyasztom, ahogy a 4. írta.:)
Jó sütögetést! :)
Még egyszer köszönöm a válaszokat.
Ma megcsináltam a bejgliket és a pogácsákat, le is fagyasztottam mindent, remélem finomak lesznek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!