A porszívók papír porzsákja ugyanolyan anyagból készül? Papír-anyag tekintetében csereberélhetőek?
Ha találok valahol egy olcsó papír porzsákot, azt minden további nélkül rátehetem bármilyen porszívóra amihez gyárilag is lehet papír porzsákot tenni?
Az árak nagyon nagy szórásban vannak, de ollóm, ragasztóm, kartonpapírom van. A papír porzsák anyaga milyen papír?
A kenyereszacskóhoz nagyon hasonlít, az meg az ABC-ben van. Lehet készíteni is esetleg?
A porszívó félreeső helyen van, a kifújt levegője csövön megy a szabadba. textilzsákot nem vennék, mert azt megint takarítani kell, és nem akarom letüdőzni. A papír zsáknak csak a normális szemetet kell összeszednie, a pollen, atka és rsai, le van xarva, az menjen ki a házfal mellé.
A vizes sokkal jobb, de macerás és berohad, ha nincs kitakarítva totálisan. Márpedig nem lenne szétszedegetve.
Mint már előttem leírták, a kenyérpapír nagyon nem olyan papír, mint amit a porzsáknál használnak. Nem véletlen nincsenek házilag barkácsolt zsákok. Ezek minimum 3 rétegűek. Persze ha nagyon unatkozol, megpróbálhatsz barkácsolni.
Nekem viszont nem mind1, hogy mennyit porszívózom egy hónapban, és az sem mind1, hogy mikor megy tönkre a porszívóm az átengedett por miatt.
Ha lenne időm, tuti hepa szűrős porszívóm lenne, mert elvileg az szűr a legjobban, de annak is macera a takarítása. A textil zsákot nem ajánlom, nem véletlenül nem kapni már csak 1-2 helyen. 1-2 mosás, és kb. annyi a jó szűrőképességének.
Nekem a legjobb megoldás a szintetikus porzsák, ami erősebb és jobban szűr, mint a papír. Mivel erősebb az anyaga, akár ki is rázhatod valamennyire, ha spórolni akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!