Hogy süssek egy nyílt lángos sütővel? (kép)
2012. dec. 20. 15:03
1/8 anonim válasza:
Ezzel süteményeket nem tudsz sütni, ahhoz zárt tér szükséges.
2/8 A kérdező kommentje:
:) Van ajtaja, csak a kép kedvéért nyitottam ki.
Nem tudok lángelosztót használni, mert hátul helyezték el a lángot. Nem sült meg benne a beiglim, pedig sütöttem 3 órát
2012. dec. 20. 22:33
3/8 anonim válasza:
Hol van ebben nyilt láng? Milyen sütö: villany, gáz?
4/8 A kérdező kommentje:
Remélem így látszódik, hogy hol a láng:
Azért hívom nyílt lángúnak, mert azok a sütők, amiben eddig sütöttem,mindben el volt még egy lemezzel takarva a láng. De itt nincs.
2012. dec. 21. 09:48
5/8 A kérdező kommentje:
Gáz amúgy, azért beszéltem lángról.
2012. dec. 21. 09:49
6/8 anonim válasza:
Ez ránézetre elég normális gázsütönek tünik, de lehet, hogy nem melegedik fel eléggé, ha sokáig sütsz benne és mégsem sül át benne a sütemény.
7/8 anonim válasza:
Ez egy abnormális sütő, teljesen fals építésű! Hátul ég a láng és hátul fenn ki is megy a meleg nem csoda ha nem süt!A lemezesnél amit írtál is elölről kezdődik a láng.
8/8 A kérdező kommentje:
Hát ja, ez egy szar....
A pogácsát is csak megszárította. Holnap akarok sajtos rudat csinálni, nem tudom hogy süssem.:(
2012. dec. 31. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!