Van valakinek olyan lángos receptje ami puha?
Hozzávalók:
1 kg liszt
kb 5-6 dl langyos víz
1 élesztő
pici cukor az élesztő futtatásához
2 kávéskanál só
olaj a sütéshez és a formázáshoz
Elkészítés:
a hozzávalókból tésztát dagasztunk(tudom h furcsa de vízzel kell az élesztőt futtatni!!!!) de teljesen simára hogy egy pici gumó se legyen benne olyan lágynak kell lennie mint más keleszett tésztának pl a pogácsa vagy talán egy picit keményebb de nem sokkal! ezt megkelesztjük és ha megkelt olajos kézzel lángost formázunk és bő olajban kisütjük!tehetsz bele egy főtt krumplit is teljesen péppé nyomva így puha marad
Tanácsok:
isteni finom! ezt a receptet egy piaci lángossütő néni árulta el!!!
Elkészítési idő: 30 perc
ez a recept amit az első leirt, egyáltalán nem fura, nem is titok.
nálunk is mindig igy készül a lángos.
ha valami puha lángost szeretnél késziteni, akkor ajánlom a krumplis lángost.
én még nem csináltam olyant, csak ettem a pároméknál. igaz, hogy kicsit másabb az ize, de tényleg nagyon puha.
neten biztos találsz receptet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!