Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csináljak, hogy a tortalap...

Mit csináljak, hogy a tortalap közepe ne maradjon nyers sütés után?

Figyelt kérdés
2009. szept. 8. 07:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Addig süsd,amíg a közepébe szúrt hústű teljesen száraz,és nincs rajta tészta.Nem sütötted meg eléggé.
2009. szept. 8. 07:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha azért nem sütötted tovább, mert a külseje már elég sötét lett, akkor próbáld meg legközelebb egy picit kissebb höfokon valamivel hosszabb ideig sütni - vagy takard le a végén egy tiszta papirra.

Ahogy az elözö irta, egy tüvel tudod ellenörizni, hogy átsült-e.

(Nem tudom, milyen sütöd van, de piskótához nem jó a légkeveréses, normál alsó-felsö fütéssel süsd.)

2009. szept. 8. 08:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

Lassan kezd el sütni.Mikor szépen feljött a te´szta akkor vedd feljebb.Fogpiszkálót szúrj bele,mikor már nem tapad rá te´szta akkor kész.

Èn kb 20 percig szoktam sütni,és 150 fokon.

2009. szept. 8. 08:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok.Èn légkeveréssel sütöm,de alulról ffelülröl.Ha légkeveréssel nem tudsz kétfelöl sütni akkor csak normál süte´sen.
2009. szept. 8. 08:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
És mit csináltál vele? Kifogyott a gázam,holnap hoznak másikat...csak 5 perc kellett volna!!!ajj
2009. okt. 3. 17:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!