Mit csináljak, hogy a tortalap közepe ne maradjon nyers sütés után?
Figyelt kérdés
2009. szept. 8. 07:10
1/5 anonim válasza:
Addig süsd,amíg a közepébe szúrt hústű teljesen száraz,és nincs rajta tészta.Nem sütötted meg eléggé.
2/5 anonim válasza:
Ha azért nem sütötted tovább, mert a külseje már elég sötét lett, akkor próbáld meg legközelebb egy picit kissebb höfokon valamivel hosszabb ideig sütni - vagy takard le a végén egy tiszta papirra.
Ahogy az elözö irta, egy tüvel tudod ellenörizni, hogy átsült-e.
(Nem tudom, milyen sütöd van, de piskótához nem jó a légkeveréses, normál alsó-felsö fütéssel süsd.)
3/5 anonim válasza:
Lassan kezd el sütni.Mikor szépen feljött a te´szta akkor vedd feljebb.Fogpiszkálót szúrj bele,mikor már nem tapad rá te´szta akkor kész.
Èn kb 20 percig szoktam sütni,és 150 fokon.
4/5 anonim válasza:
Utolsó vagyok.Èn légkeveréssel sütöm,de alulról ffelülröl.Ha légkeveréssel nem tudsz kétfelöl sütni akkor csak normál süte´sen.
5/5 anonim válasza:
És mit csináltál vele? Kifogyott a gázam,holnap hoznak másikat...csak 5 perc kellett volna!!!ajj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!