Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért szoktak zsemlemorzsát...

Miért szoktak zsemlemorzsát szórni a tepsi aljára sütés előtt?

Figyelt kérdés

2011. nov. 1. 21:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ne égjen oda a sütemény. (Vajazni-lisztezni is szoktak, ugyanezért.)
2011. nov. 1. 21:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért, hogy ne ragadjon bele a süti. Így sokkal könnyebb kivenni!
2011. nov. 1. 21:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
Sima zsiradékkal odaégne ha nem szórok a tetejére?
2011. nov. 1. 21:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Azért, hogy ne ragadjon bele a süti. Így sokkal könnyebb kivenni!
2011. nov. 1. 21:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:

A kevert tésztáknál kenni és lisztezni, gyúrt tésztáknál pedig csak kenni kell általában a sütőformát!

Zsírt és zsemlemorzsát mi egyedül a rakott krumpli alá szoktunk tenni.

2011. nov. 1. 22:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2011. nov. 1. 22:07

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!