Miért szoktak zsemlemorzsát szórni a tepsi aljára sütés előtt?
Figyelt kérdés
2011. nov. 1. 21:44
1/6 anonim válasza:
Hogy ne égjen oda a sütemény. (Vajazni-lisztezni is szoktak, ugyanezért.)
2/6 anonim válasza:
Azért, hogy ne ragadjon bele a süti. Így sokkal könnyebb kivenni!
3/6 A kérdező kommentje:
Sima zsiradékkal odaégne ha nem szórok a tetejére?
2011. nov. 1. 21:56
4/6 anonim válasza:
Azért, hogy ne ragadjon bele a süti. Így sokkal könnyebb kivenni!
5/6 anonim válasza:
A kevert tésztáknál kenni és lisztezni, gyúrt tésztáknál pedig csak kenni kell általában a sütőformát!
Zsírt és zsemlemorzsát mi egyedül a rakott krumpli alá szoktunk tenni.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2011. nov. 1. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!