Hogyan süssem a lángost, hogy ne maradjon nyers?
Figyelt kérdés
Forró olajba rakom,majd kisebbre veszem a làngot,mégse jó.Igaz kicsit vastag,mert nem tudom vékonyra formálni.2014. aug. 27. 19:30
1/11 anonim válasza:
sok olajban, és vékonyra formáld
2/11 *Victorique* válasza:
Miért nem tudod vékonyra formálni? Ha túl lágy, akkor tegyél bele egy kicsit több lisztet. A lángot nem kell lejjebb venni.
3/11 anonim válasza:
Èn egy tányérra (a nagysága olyan mint amilyen nagyra akarom a lángost) egy kis olajat öntök (fél evõkanál) és egy darab lángos tésztát azon nyomkodok szét vékonyra, majd bele a forró olajba, a lángot mindig közepesen tartom.
4/11 A kérdező kommentje:
Piaci lángos,csak élesztő,víz,cukor,só,liszt.Olajos ujjal kell formàlni a levegőben,ezért nem tudom vékonyra.
2014. aug. 27. 21:29
5/11 anonim válasza:
Komolyan mit nem lehet azon vékonyan formázni? Embereknek nyers lángost adsz el?
6/11 A kérdező kommentje:
A neve "piaci lángos",nem árulom.
2014. aug. 27. 21:46
7/11 anonim válasza:
Ha meg otthon csinálod, akkor már nem mindegy hogy formázod?
8/11 A kérdező kommentje:
Ja,majd kipróbálom azt a tányéros dolgot.
2014. aug. 27. 22:02
9/11 anonim válasza:
Amikor még nem ment kézzel, egyszerűen deszkán vékonyra nyújtottam :))
10/11 *Victorique* válasza:
"olajos kézzel kell formálni a levegőben" - nem feltétlenül kell mindenben ragaszkodni a receptben leírtakhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!