Miért ragad és szakad a palacsintám?
Figyelt kérdés
Így csináltam ma: 2 tojás 30 dkg rétes liszt, 5 dl folyadék (tej és szóda), csipet só
Más receptet is próbáltam, de vagy leragad, vagy elszakad. Ha nem ragad és nem is szakad, akkor meg túl kemény, vagy olyan, minta a cipőtalp. Néha lyukacsos lesz és kijön a töltelék, néha meg túl vastag, néha túl olajos, néha száraz. Miért nem sikerül soha?
2012. szept. 24. 21:51
11/11 anonim válasza:
Mellesleg, gratulálok az első úgymond 'sikerélményedhez' :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!