kukába palacsintát? észnél vagy? egyébként szerintem ha szakad akkor csinálj belőle császármorzsát:) morzsold össze a palacsintát rakj rá lekvárt meg porcukrot keverd össze és jó is
2009. aug. 28. 11:55
Hasznos számodra ez a válasz?
2/11 anonim válasza:
Utólag adtál a kész tésztához tojást? :D :D elég vicces :)
Amúgy azért szakad mert spórolod a tojást belőle. Bár nem szoktam méricskélni de én van amikor 5 tojásból csinálom a tésztát. Kevesebből csak akkor csinálom ha húsos palacsintát akarok csinálni mert akkor a sok tojás miatt törik amikor megpakkolom hússal.
Ez az egyik, a másik meg ha jól átsütöd akkor nehezebben szakad.
És tényleg ne dobd ki a palacsintát, ha nincs kutyád vagy macskád akinek odaadnád, edd meg magad, egy kis kakaóporral leszórva pont olyan mintha feltekerted volna.
2009. aug. 28. 11:59
Hasznos számodra ez a válasz?
3/11 anonim válasza:
palacsintát kukába :S Te pogány! Hogy tehetted ezt ? :'(
2009. aug. 28. 12:06
Hasznos számodra ez a válasz?
4/11 anonim válasza:
lehet hogy túl híg a tésztája, nem? nekem attól szokott általában... ha pedig nem segítene rajta egy kis liszt, akkor csinálj belőle császármorzsát:)
2009. aug. 28. 12:47
Hasznos számodra ez a válasz?
5/11 anonim válasza:
Próbáld másik gyártó lisztjét használni. Egyszer kifogtam olyan lisztet amivel a palacsinta leragadt, a sütemény meg nem kelt meg rendesen. Lehet ez is az oka.
2009. aug. 28. 13:16
Hasznos számodra ez a válasz?
6/11 anonim válasza:
Hülyeség, hogy a tojás hiányától szakad. Én egyetlen egyet szoktam bele tenni, mégsem szakad, és legalább nem is olyan bodag, mintha beleraknék egy halom tojást. Szerintem inkább liszt gond lehet, én azt tennék bele még egy kicsit.
2009. aug. 28. 13:40
Hasznos számodra ez a válasz?
7/11 anonim válasza:
Pazarlás 5 tojást tenni a palacsintába. Én is egyet teszek bele, mégsem szakad szét. A híg tészta szakad sütés közben.
2009. aug. 28. 14:37
Hasznos számodra ez a válasz?
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi az egyetlen normális választ. A többieknek: pogány a ...-otok.
2009. aug. 28. 15:09
9/11 anonim válasza:
Szerintem tuti, hogy túl híg...tegyél bele több lisztet, persze túl sűrű se legyen...kísérletezz:)
egyébként az is lehet, hogy rossz minőségű a liszt, vagy nem tudom, de én ezekre tippelek!
Sok sikert:)
2009. aug. 28. 16:12
Hasznos számodra ez a válasz?
10/11 anonim válasza:
én értelmes választ írtam és szerintem nem volt benne sértő kifejezés... köszönöm hogy lepontoztál!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!