Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért szárad ki a palacsintám...

Miért szárad ki a palacsintám széle sütés közben, miközben kihűl, pedig az egész? Valahogy megkeményedik, mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés
2008. aug. 24. 13:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szépen egymásra kell pakolni őket, és megpuhítják egymást. Le is takarhatod. Szóval ne kezdd egyből kenni, hagyd egymáson őket egy kicsit.
2008. aug. 24. 13:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Így igaz, amit az első hozzászóló írt. Én tapasztaltam olyat is, hogy minél vékonyabb palacsintát sütök, annál jobban kiszárad a széle. (ha nem pakolom persze egymásra.)
2008. aug. 24. 13:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ezzel meg is oldódott a gondom:) Alufóliával takartam le! Köszönöm!
2008. aug. 24. 13:51

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!