Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért megy össze a hamburger...

Miért megy össze a hamburger húspogácsa sütés közben?

Figyelt kérdés
Fagyasztottat vettünk, szép kerek és egész nagyok mikor kivesszük a zacskóból, azonban sütés után kb. feleakkorák lesznek. Hogy kéne sütni, hogy sütés után ugyanakkorák maradjanak?
2011. júl. 27. 14:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
77%
A sima hús is összemegy sütés közben. Kisül belőle a zsír, meg a víz, a pólusok összehúzódnak. Szerintem ez normális.
2011. júl. 27. 14:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is így jártam.Még néztem is,hogy de jó,milyen nagy,beteríti majd a zsömlét,erre mikor megsült,olyan kicsi lett,hogy kettőt kellett raknom a zsömlébe,hogy valami legyen is benne.
2011. júl. 27. 14:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/17 doboszoli ***** válasza:
100%

A "sima " hús is összesül, de azért nem felére.

Ez bizony a "Kész átverés". Fagyasztás előtt gazdagon ellátták vízzel, ami ilyenkor kisül.

Csak megsúgom, hogy egy éjszaka alatt a hús, saját súlyának 15%-át is képes felvenni vízből. Kicsit bátrabb fűszerezés, készen van a remek sütőkolbász.

2011. júl. 27. 15:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/17 A kérdező kommentje:
És tudnátok ajánlani egy olyan márkát, ahol sütés után normál méretű marad a húspogácsa? Nekem is annyira picik, hogy a zsemlébe 2 kell, mert különben észre sem lehet venni, hogy van benne hús...
2011. júl. 27. 15:10
 5/17 anonim ***** válasza:
74%
Otthan is elkészítheted. Nagyon egyszeru. Darált hús, fokhagyma, só, bors
2011. júl. 27. 15:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/17 A kérdező kommentje:
Nincs lehetőségem házilag készíteni, nagyon nagy mennyiségben van rá szükség.
2011. júl. 27. 15:24
 7/17 anonim ***** válasza:
semeddig nem tart és sztem olcsobban ki is jon.
2011. júl. 27. 15:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/17 anonim ***** válasza:
Nincs hambis ismerősöd?Hátha megmondja honnan hozzák ami nekik van.
2011. júl. 27. 15:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/17 A kérdező kommentje:
Ismerünk hambist, de ő konkurencia, épp ezért nem érdeklődünk nála. És ezért is nincs lehetőségem házilag készíteni. Ez nem az a műfaj... :) Otthon persze, minden további nélkül 2 főre megcsinálom. De napi 300 hamburgerpogácsát nem fogok gyúrogatni. :)
2011. júl. 27. 15:51
 10/17 anonim ***** válasza:
Ja értem,hambi árus vagy.Nem tudom ők honnan szerzik be,de itt nálunk (egy kisváros)nagy a husijuk,és finom,igaz mostanában meg vékonyabb lett.Én az itthon készítettel úgy vagyok,hogy az inkább sima fasírtra hasonlít,mint a hamburger húsra.Ezért inkább veszek fagyasztottat,de az meg felére összesül sajna.
2011. júl. 27. 16:33
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!