Miért megy össze a hamburger húspogácsa sütés közben?
Figyelt kérdés
Fagyasztottat vettünk, szép kerek és egész nagyok mikor kivesszük a zacskóból, azonban sütés után kb. feleakkorák lesznek. Hogy kéne sütni, hogy sütés után ugyanakkorák maradjanak?2011. júl. 27. 14:35
1/17 anonim válasza:
A sima hús is összemegy sütés közben. Kisül belőle a zsír, meg a víz, a pólusok összehúzódnak. Szerintem ez normális.
2/17 anonim válasza:
Én is így jártam.Még néztem is,hogy de jó,milyen nagy,beteríti majd a zsömlét,erre mikor megsült,olyan kicsi lett,hogy kettőt kellett raknom a zsömlébe,hogy valami legyen is benne.
3/17 doboszoli válasza:
A "sima " hús is összesül, de azért nem felére.
Ez bizony a "Kész átverés". Fagyasztás előtt gazdagon ellátták vízzel, ami ilyenkor kisül.
Csak megsúgom, hogy egy éjszaka alatt a hús, saját súlyának 15%-át is képes felvenni vízből. Kicsit bátrabb fűszerezés, készen van a remek sütőkolbász.
4/17 A kérdező kommentje:
És tudnátok ajánlani egy olyan márkát, ahol sütés után normál méretű marad a húspogácsa? Nekem is annyira picik, hogy a zsemlébe 2 kell, mert különben észre sem lehet venni, hogy van benne hús...
2011. júl. 27. 15:10
5/17 anonim válasza:
Otthan is elkészítheted. Nagyon egyszeru. Darált hús, fokhagyma, só, bors
6/17 A kérdező kommentje:
Nincs lehetőségem házilag készíteni, nagyon nagy mennyiségben van rá szükség.
2011. júl. 27. 15:24
7/17 anonim válasza:
semeddig nem tart és sztem olcsobban ki is jon.
8/17 anonim válasza:
Nincs hambis ismerősöd?Hátha megmondja honnan hozzák ami nekik van.
9/17 A kérdező kommentje:
Ismerünk hambist, de ő konkurencia, épp ezért nem érdeklődünk nála. És ezért is nincs lehetőségem házilag készíteni. Ez nem az a műfaj... :) Otthon persze, minden további nélkül 2 főre megcsinálom. De napi 300 hamburgerpogácsát nem fogok gyúrogatni. :)
2011. júl. 27. 15:51
10/17 anonim válasza:
Ja értem,hambi árus vagy.Nem tudom ők honnan szerzik be,de itt nálunk (egy kisváros)nagy a husijuk,és finom,igaz mostanában meg vékonyabb lett.Én az itthon készítettel úgy vagyok,hogy az inkább sima fasírtra hasonlít,mint a hamburger húsra.Ezért inkább veszek fagyasztottat,de az meg felére összesül sajna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!